Ga naar de inhoud

Video Verdiepingen

Boost je mentale kracht met onze ‘Video Verdiepingen’! Duik in de wereld van ‘De Stoïcijn tussen je Oren’, waar we eeuwenoude wijsheden ontcijferen en vertalen naar begrijpelijke taal voor het moderne leven. Voor wie optimaal voorbereid wil zijn, raden we aan om eerst het boek ‘ lifefilosoof, de stoïcijn tussen je oren‘ aan te schaffen – jouw essentiële startpunt op deze reis. 

Ontdek vervolgens onze korte video’s (5-10 minuten), die dieper graven in de stoïcijnse inzichten en perfect zijn afgestemd op jouw leven nu. De combinatie van het boek en de video’s biedt jou de ultieme toolkit voor persoonlijke groei en het versterken van je mentale zelfredzaamheid. En er is meer: we blijven regelmatig nieuwe en waardevolle video’s toevoegen aan onze collectie.

Ontdek onze complete totaal ervaring: de Video- én Audioverdieping Pakket & Oplossing!

Dompel jezelf onder in een wereld van kennis en inzicht met onze unieke aanbieding. Niet alleen krijg je direct toegang tot onze huidige videoverdiepingen, maar gedurende het hele jaar heb je ook de mogelijkheid om de nieuwste video- en audioverdiepingen te verkennen. Daarnaast ontvang je het inspirerende boek ‘Lifefilosoof, de Stoïcijn tussen je oren’ als e-book in zowel ePub als pdf formaat.

En het mooiste van alles? Dit alles is beschikbaar voor slechts €19,95 per jaar!

Bij ons staat vrijheid voorop. Daarom geloven wij niet in automatische verlengingen van abonnementen. Jouw tevredenheid staat centraal en jij hebt de regie in handen. Wil je verlengen? Jij bepaalt het zelf achteraf. Zo zit je nooit vast aan langdurige overeenkomsten en hoef je nooit te betalen voor iets waar je niet voor hebt gekozen.

Kies voor verrijking, kies voor vrijheid. Ontdek vandaag nog wat onze Video- én Audioverdieping Pakket & Oplossing voor jou kan betekenen!

Laat je inspireren, groeien en bloeien met ons unieke aanbod.

Video- & audioverdiepingen bestellen en bekijken inclusief eBook? Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie!

Video- & audioverdiepingen bestellen? Klik op afbeelding!

Onze oplossingen voor het versterken van jouw mentale zelfredzaamheid.