Meteen naar de inhoud

Veel dingen zijn kort en eenmalig, herinneringen duren vaak een leven lang!

Bepaalde momenten en fases in je leven zijn eenmalig en komen meestal nooit meer terug. Bijv. gezellig een weekendje weg met vrienden, een lange vakantie, lekker uiteten, samen naar de bioscoop of misschien wel een sabbatical nemen of minder werken. Dit zijn allemaal kostbare momenten en herinneringen waar jij een leven lang plezier aan kunt beleven.  

Sommige dingen komen nooit meer terug.

We hopen in ons leven voldoende tijd te hebben om al die mooie dingen te kunnen doen en te beleven. Het nadeel is dat tijd eenmalig is en bepaalde fases en momenten in je leven nooit meer terug zullen komen! Pas als je ouder wordt, zul jij je gaan realiseren wat je niet meer kunt doen en als je dan beseft dat je nog graag iets had willen ondernemen, kan het weleens te laat zijn. Dan besef je opeens dat je te laat bent om mooie en kostbare herinneringen op te bouwen.

Tijd is inderdaad een kostbaar bezit!

Nu je dit weet, besef jij ook dat tijd een kostbaar bezit is waarmee je heel bewust mee moet omgaan. Leef daarom niet constant op de automatische piloot en voorkom dat je, zoals vele mensen om je heen, half slaapwandelend door het leven gaat en kostbare tijd verspilt. Wil jij nu bepaalde dingen bereiken en starten met het bouwen van die mooie en kostbare herinneringen, dan is het nu tijd dat jij leert investeren in de juiste kennis en informatie. Niet als een kip zonder kop constant de massa volgen, maar doelbewust je eigen plan trekken om jouw persoonlijke levensdoelen proberen te bereiken.

Wil jij ook meer uit het leven halen?

Stop met het je gedragen als een kuddedier en het volgen van de massa door bereid te zijn te durven investeren in eigen kennis en kunde, waardoor jij jouw persoonlijke doelen kunt behalen. Alleen met je juiste mindset, kennis en informatie kom jij verder!

Geldfilosoof  en lifefilosoof Aart Hoeven heeft een eigenzinnig boek geschreven over sparen, beleggen en investeren die je weer leert nadenken over je eigen denken en doen. Een boek die een andere kijk geeft op de financiële wereld zonder allerlei loze beloftes over hoge rendementen of snelle winsten. Een boek die ervoor kan zorgen dat jij weer het heft neemt over je eigen leven en toekomst. Kortom een boek die aan jouw belangen denkt en ervoor kan zorgen dat jij jouw persoonlijke doelen kunt bereiken, want jouw eigen tijd blijft echt een kostbaar bezit! 

Stuur vrijblijvend je vraag via Whatsapp!
Verstuur je vraag via WhatsApp