header thema geldzaken wijleggenuit 3

Wil jij ook wijzer worden op het gebied van geldzaken en tijd overhouden voor meer belangrijke dingen in het leven?

Door een abonnement te nemen op ons thema Geldzaken kan ook jij slimmer en zelfredzamer worden. Wijleggenuit wil met dit thema jou wijzer maken op het gebied van geld en dingen die hier mee te maken hebben. Leer zelf nuchter kijken naar bepaalde zaken en zorg dat je niet teveel afhankelijk wordt van dure of onbetrouwbare adviezen!

Voor slechts € 29,95 per jaar wordt ook jij slimmer en ontvang je video’s en artikelen t.w.v. honderden euro’s.

Wat leggen wij uit?

Regelmatig publiceren wij nieuwe video’s, artikelen en downloads op financieel gebied voor jong en oud. Je kunt dan denken aan zaken op het gebied van:  belastingen, hypotheken, verzekeringen, budget, privé administratie, leningen, inkomsten, uitgaven, pensioen, AOW, sparen en beleggen etc. In “Jip & Janneke” taal vertellen wij hoe iets werkt en hoe wij tegen bepaalde zaken aankijken. Onafhankelijk en zonder productverkoop of advisering van financiële producten of diensten. Op dit moment (maar dit wordt regelmatig aangevuld) kun je de volgende video’s en artikelen bekijken: 

Voor wie leggen wij uit?

Thema Geldzaken is bedoeld voor jong & oud. Of je nu als 18 jarige op kamers wil of als oudere met pensioen gaat, in dit thema publiceren wij regelmatig nuttige en handige video’s en artikelen op financieel gebied. De onderwerpen die wij bespreken zijn bedoeld voor particulieren. Er worden geen “zakelijke” onderwerpen behandeld en geen dingen die bedoeld zijn voor ondernemers en bedrijven. Heeft u een abonnement afgesloten, dan kunt u ook de nieuwe video’s en artikelen bekijken die wij nog gaan publiceren (die passen binnen het thema Geldzaken). Mocht u na het bekijken van de video’s en artikelen nog willen sparren met onze deskundige? Voor dit thema bieden wij de mogelijkheid aan om tegen betaling te sparren met onze deskundige. Dit noemen wij: Personal Call Service Thema Geldzaken. 

Wijleggenuit instructeur Aart Hoeven thema geldzaken 1

Wie legt wat uit?

Aart Hoeven (1966) is jouw instructeur, deskundige en geldfilosoof voor ons Thema Geldzaken. Als zelfstandig boekhouder, belastingconsulent en financieel specialist is Aart al jaren werkzaam voor particulieren en bedrijven.  Sinds 1997 heeft Aart een zelfstandig administratiekantoor in Harderwijk.

Opleidingen en ervaring:

 • Eigen administratiekantoor sinds 1997.
 • Praktijkdiploma belastingrecht.
 • Assurantiebemiddeling B.
 • Pensioenpraktijk 1 & 2.
 • Cursus schenk & erfwijzer.
 • Praktijkdiploma loonadministratie.
 • Opleiding budgetcoach.
 

Ik wil met mijn kennis en ervaring jou op financieel gebied  slimmer en zelfredzamer maken. Bij het schrijven en maken van mijn artikelen over geldzaken is mijn uitgangspunt het volgende citaat van Musonius Rufus (stoïcijns filosoof geb. 20-30 n. Chr) : 

“Filosofie is niets anders dan je verstand gebruiken om uit te zoeken wat juist en gepast is en dit door daden in de praktijk te brengen.”

Door het koppelen van dit filosofische uitgangspunt met mijn ervaring op financieel gebied wil ik jou verder helpen! 

Overzicht:

Ontvang video’s en artikelen t.w.v. honderden euro’s voor slechts € 29,95 per jaar

 • Naam: Thema Geldzaken
 • Naast de bestaande video’s, downloads en artikelen behorende bij dit thema kunt u gedurende uw abonnementsperiode ook de nieuwe video’s, artikelen en downloads bekijken die wij publiceren en die binnen het thema Geldzaken passen. 
 • Artikelnummer: WLU20210419A
 • Contract duur: 1 jaar. Abonnement wordt na 1 jaar tot opzegging automatisch ieder jaar verlengd met 1 jaar tot opzegging door abonnee.
  Verschuldigde abonnement geld wordt door ons jaarlijks automatisch geïncasseerd. Tarieven kunnen door Wijleggenuit na 1 jaar worden gewijzigd. Bent u het niet eens met deze tariefswijzigingen, dan kunt u abonnement zonder problemen eenzijdig opzeggen.  
 • Optie: mogelijkheid voor sparren met deskundige d.m.v. personal call sessie: ja, tegen bijbetaling. Klik hier voor meer info. 
 • U ontvangt een mail zodra wij een nieuwe video of artikel publiceren. 
 • Van toepassing zijn onze voorwaarden. Hier te lezen. Op dit product is geen herroepingsrecht van toepassing. Wijleggenuit beslist welke video’s en artikelen er binnen dit thema passen. Hieraan kan men geen rechten ontlenen.