wijleggenuit personal call sessie de beste hulp 1

Helpdesk en Personal Call Sessie Geldzaken. 

Het is verstandig dat je weet wat er allemaal speelt in je financiële huishouding (belastingen, hypotheken, verzekeringen, budget, privé administratie, leningen, inkomsten, pensioen, AOW, uitgaven, sparen en beleggen etc.). Toch lopen de meeste mensen tegen zaken aan waar ze zich geen raad mee weten of dat ze niet alles goed begrijpen en bang zijn om een verkeerde beslissing te nemen. Het is onmogelijk voor de meeste mensen om alles te begrijpen in deze complexe wereld en daarom is het fijn om regelmatig te overleggen of te sparren met een ervaringsdeskundige. 

Wijleggenuit.nl wil met haar diensten en producten mensen wat leren en slimmer maken en zo hun zelfredzaamheid, kennis en ervaring vergroten. Wij zijn gestart met een helpdesk op het gebied van geldzaken. Tijdens een “personal call sessie”  kunt u telefonisch of via een video call gesprek uw vragen stellen aan één van onze ervaringsdeskundigen.  Uit ervaring weten wij uw vraag in heldere en begrijpelijke taal uit te leggen. Wij zijn uw overleg- en sparringspartner, die u ook om een second opinion kunt vragen. Wij verkopen geen of bemiddelen zelf niet in producten en diensten. Zo houden wij onze mening onafhankelijk! 

Kunnen wij uw vraag niet beantwoorden of bent u niet tevreden over deze dienstverlening, dan kunt u gebruik maken van onze unieke  “Niet goed, geld terug garantie”.  Zo kunt u onze dienstverlening veilig uitproberen!

 

Koop hier uw pakket: Thema Geldzaken

 • Maximaal 20 minuten gebruik maken van onze helpdesk.
  Overleg- en second opinion partner op het gebied van: belastingen, toeslagen, verzekeringen, sparen, beleggen, lenen, hypotheken, privé administraties, bankieren, inkomen, pensioen, AOW en overige geldzaken. 
 • Personal call sessie via telefoon of videobellen ( whatsapp).
 • Tijdelijk een unieke “Niet goed, geld terug garantie” voor onze personal call sessie diensten. Dus bent u niet tevreden over deze dienst, dan krijgt u uw geld terug (lees hier voorwaarden)
 • Uw aankoop dient binnen 1 jaar na aankoopdatum gebruikt te worden. 
 • Gratis “Video Alert” zodra wij nieuwe video publiceren. 
 • U heeft met dit pakket geen toegang tot onze video’s en/of downloads . Hiervoor dient u een ander abonnement af te sluiten. (bekijk hier abonnementen)
 • € 19,95. Tijdelijk met een “Niet goed, geld terug” garantie”

Heeft u behoefte aan meer overleg? Tijdens onze personal call sessie vertellen wij u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, wat de voorwaarden en extra kosten zijn. Daarna kunt u beslissen of u gebruik wilt maken van ons aanbod. U zit dus nergens aan vast!

Na aankoop van dit pakket: voor een Personal Call Sessie dient vooraf een afspraak ingepland te worden. U kunt uw verzoek mailen naar: pcs@wijleggenuit.nl . Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak met één van onze deskundigen in te plannen

Een Personal Call Sessie afspraak maken?

Indien u een Personal Call Sessie heeft gekocht:
Mail uw verzoek naar: pcs@wijleggenuit.nl

Vermeld in uw mail:

 • Uw naam en telefoonnummer (moet normaal nummer in Nederland zijn)
 • Uw gebruikersnaam, uw User Id nummer en emailadres ( van uw account bij ons) en om welke thema/video het gaat. Ter beveiliging sturen wij alleen een bevestiging naar uw email adres van uw account/inschrijving bij ons. 
 • Vermeld in het kort waarover u met onze specialist wilt “sparren” en/of welke vragen u heeft
 • Datum en tijd wanneer u de sessie wilt laten plaats vinden (is geen garantie of dit in  onze agenda mogelijk is, maar wij overleggen samen met u wat de mogelijkheden zijn)
 • Geef aan of u de sessie per telefoon of bijv. via Whatsapp videocall wilt laten plaats vinden.  
 • U kunt uiteraard alleen een afspraak maken als u een Personal Call Sessie heeft aangekocht.