Meteen naar de inhoud

Even Sparren

Soms zijn er momenten in je leven waarin je even behoefte hebt om met iemand te overleggen. Je begrijpt iets niet helemaal goed of je hebt de indruk dat iemand je iets adviseert waarvan jij twijfelt of dit wel het juiste voor jou persoonlijk is. De wereld om ons heen wordt steeds complexer en niet iedereen kan gebruik maken van betrouwbare hulp of het inwinnen van de juiste adviezen of tips. Het is ook geen schande dat je niet alles weet, maar het kan wel prettig zijn om terug te kunnen vallen op iemand die complexe zaken in voor jou eenvoudige taal weet uit te leggen. Simpel gezegd, iedereen heeft wel eens behoefte om even met iemand te kunnen sparren! Geldfilosoof & lifefilosoof Aart Hoeven is dan misschien wel voor jou de juiste persoon om mee te overleggen in deze boeiend maar soms complexe wereld.

Ken jij onze spelregels al, maar je hebt een vraag aan de Geldfilosoof Aart Hoeven? Stuur vrijblijvend je vraag per Whatsapp via de volgende button:

Even sparren? Klik hier om vraag via Whatsapp te versturen!
Stuur vrijblijvend je vraag via Whatsapp!
Verstuur je vraag via WhatsApp

Wat verstaan wij onder sparren? 

Tijdens een persoonlijk overleg (via videobellen/whatsapp of telefoongesprek) proberen wij er samen met jou achter te komen wat de mogelijke antwoorden en oplossingen kunnen zijn op jouw vragen. Dit kunnen kleine vragen zijn, maar ook complexere zaken kun je met ons bespreken. Wij geven geen adviezen, maar delen n.a.v. dit gesprek ons persoonlijk inzicht, mening en visie. Wij zijn ook geen adviseurs, maar we proberen jou wel in eenvoudige en begrijpelijke taal uit te leggen hoe volgens ons iets in elkaar zit en hoe wij tegen bepaalde zaken aankijken. We proberen jou verder te helpen en zelfredzamer te maken met onze jarenlange ervaring, kennis en visie op allerlei gebieden.

Waarover kun je met ons sparren?

Naast dat je kunt sparren met Geld- & lifefilosoof Aart Hoeven over onderwerpen en thema’s uit zijn boeken, ( bijv. Sparen & Beleggen. Meer bereiken door anders te kijken!) kun je ook sparren over de volgende onderwerpen:

 • Financiële planning.
 • Sparen & beleggen.
 • Belastingen.
 • Pensioen en AOW.
 • Minder werken of eerder met pensioen.
 • Hypotheken, lenen & verzekeringen.
 • Je financiële huishouding en budgetbeheer.
 • Opstarten van een eigen bedrijf.
 • Second-Opinion. Hoe kijken wij tegen bepaalde aanbiedingen of adviezen aan?
 • Stoïcijnse filosofie voor een beter balans en inzicht in je leven.
 • Leren objectieve keuzes maken. Volgens de ons ontwikkelde OJHA-methode. 

Hoeveel ervaring heeft Geld- & lifefilosoof Aart Hoeven?

Geldfilosoof & lifefilosoof Aart Hoeven (1966) uit Harderwijk is al jaren als zelfstandig ondernemer (sinds 1997) actief in de financiële wereld en schrijft voor Wijleggenuit.nl boeken en artikelen over geldzaken en andere levensvraagstukken. Ook ontwikkelde hij voor Wijleggenuit de handige en praktische OJHA-methode, die een mooie manier voor mensen kan zijn om tot nog betere en evenwichtigere keuzes te komen in deze soms veeleisende en hectische maatschappij. Aart is fan van de (stoïcijnse) filosofie en vanuit zijn eigen persoonlijke visie en ervaring als partner, zoon, vader van een gezin, ondernemer en betrokken wereldburger wil hij mensen een spiegel voorhouden en in begrijpelijk taal uitleggen hoe, volgens hem, dingen in elkaar zitten. Met de boeken, artikelen, video-verdiepingen en sparsessies wil Aart mensen aan het denken zetten en een bijdrage leveren aan het nog zelfredzamer maken van mensen, jong en oud. Het bereiken van een bepaalde mate van gemoedsrust is volgens Aart één van de sleutels om ons leven als mens een stuk dragelijker en aangenamer te maken.

 

Wat zijn de kosten?

Om onze dienst sparren financieel toegankelijk en betaalbaar te houden voor de mensen met kleine of meer complexere vragen, hebben wij gekozen voor een voordelig instaptarief. Stel eerst vrijblijvend & gratis je vraag per mail. Wij bekijken je vraag en pas als wij denken je verder te kunnen helpen en iets voor je kunnen betekenen en jij gaat akkoord met de voorwaarden van de sparsessie, dan pas ga je betalen voor onze sparsessie! 

Tarieven online sparsessie ( videobellen via Whatsapp of per telefoon. incl. btw):

 • Starttarief tot 30 minuten sparren € 24,95
  Wilt u langer dan 30 minuten met ons sparren:
 • Iedere 15 minuten extra € 12,50
 • Voor overige dienstverlening zijn andere tarieven van toepassing.

Hoe werkt het verder?

Heb jij een vraag of twijfel je ergens over en wil je hier met een onafhankelijk persoon over sparren, dan kan het misschien slim zijn om gebruik te maken van onze dienstverlening. Of het nu een kleine of meer complexere vraag is, misschien kunnen wij je verder helpen. Het werkt als volgt:

Stuur ons vrijblijvend je vraag per Whatsapp. Klik op volgende button:

Neem vrijblijvend contact op met de Geldfilosoof!
Stuur vrijblijvend je vraag via Whatsapp!
Verstuur je vraag via WhatsApp

Of

Mail
vrijblijvend je vraag, naam en mobiele telefoonnummer naar: pcs@wijleggenuit.nl .

Hieraan zijn geen kosten verbonden.*

 1. Wij bekijken of we je verder kunnen helpen. Kunnen we je verder helpen, dan bevestigen wij dit per mail.
  Kunnen wij je niet verder helpen, dan hoor je dit uiteraard ook van ons.
 2. Ga jij akkoord met onze voorwaarden, dan plannen wij een sparsessie in.
 3. Voor de  afspraak sturen wij je per mail of whatsapp een betaallink. Je kunt ons veilig betalen met Ideal. Dit gaat via onze provider Mollie.
 4. Indien je betaald hebt, kan de sparsessie plaatsvinden op de afgesproken tijd.
  Dit zal plaatsvinden via (indien beschikbaar) Videobellen van Whatsapp of per telefoon.
 5. Mocht jij na 30 minuten nog de behoefte hebben om verder te sparren? Dan kunnen we de sparsessie (indien de agenda dit toelaat) steeds met 15 minuten verlengen. Achteraf ontvang je per mail een betaallink voor de extra kosten.

  Mail vrijblijvend je vraag naar pcs@wijleggenuit.nl en wie weet kan de Geld- & lifefilosoof Aart Hoeven je verder helpen.

* Wij schrijven je ook automatisch in op onze gratis Nieuws-Alert, zodat wij je op de hoogte houden van onze diensten en ontwikkelingen. Je kunt je natuurlijk altijd uitschrijven voor deze Nieuws-Alert

Geen behoefte om te sparren? Misschien kan een boek geschreven door Geldfilosoof & Lifefilosoof Aart Hoeven je verder helpen! 

Stuur vrijblijvend je vraag via Whatsapp!
Verstuur je vraag via WhatsApp