Meteen naar de inhoud
Henriëtte en Jacqueline Verhuur bedrijfsonroerend goed

“Even een luisterend oor en de tijd nemen, dat vinden wij zo prettig aan Aart. Natuurlijk is geld en het zakelijke in onze maatschappij belangrijk en daar kunnen wij gelukkig met hem goed over sparren, maar we praten ook over niet zakelijke dingen. Gezondheid en privéleven is eigenlijk net zo belangrijk voor ons als werken en geld verdienen en daar weten we tijdens onze gesprekken altijd weer de juiste snaar te raken en de zo noodzakelijke balans in te vinden. Moeilijke zaken in heldere en duidelijke taal uitleggen vinden wij wel de kracht van Aart en we merken dat hij vaak spreekt vanuit eigen (levens) ervaring.”

Jan & Sonja Eigenaar hoveniersbedrijf

“Hovenier zijn is een mooi, maar zwaar beroep. Het is leuk om al jarenlang een goedlopend bedrijf te hebben, maar als dit te veel ten koste gaat van je lichaam en privéleven, dan kom je op een punt in je leven dat je hierover gaat en moet nadenken. Ik word ouder en hoe nu verder? Aart weet complexe zaken altijd in Jip & Janneke taal aan mij uit te leggen. Luisteren en samenvatten naar wat ik en mijn vrouw willen en wat eventueel mogelijk is, heeft ons geholpen om de voor mij noodzakelijke stappen te nemen om verder met plezier te kunnen blijven ondernemen. Er bleken voor ons gelukkig meerdere wegen naar Rome te lopen!”

Imane Eigen praktijk als GZ-psycholoog.

Ik heb Aart leren kennen als een vriendelijke man die met veel enthousiasme zijn werk doet en uitdraagt. Hij is zeer toegankelijk, altijd te benaderen, neemt met veel geduld tijd voor je vragen en houdt zijn kennis up to date zodat je ook de juiste antwoorden krijgt. Ik heb Aart ervaren als een super fijne sparringspartner en onze gesprekken hebben mij enorm geholpen in de grote stap naar een eigen praktijk!

  Sparren voor ondernemers

  Uit jarenlange ervaring weet ik dat ondernemen een mooi vak kan zijn, maar soms ook “eenzaam”. Of je nu zzp’er bent, een eenmanszaak hebt, een vennoot bent in een Vof of een bedrijf wilt starten, we kennen allemaal wel dat gevoel van dat je alles zelf moet doen of oplossen. Dat je als zelfstandig ondernemer niet altijd goed over bepaalde zaken kunt praten of overleggen met “niet” ondernemers, familie, vrienden of kennissen, omdat zij je niet altijd goed begrijpen of hier nooit mee te maken hebben gehad. Vele één-pitters kunnen niet altijd terugvallen op de noodzakelijke kennis of ervaring van anderen waar wij als zelfstandig ondernemers vaak wel behoefte aan hebben.

  Soms wil je gewoon even kunnen sparren met iemand die wel dezelfde taal spreekt of die je een spiegel durft voor te houden, zodat jij kunt nadenken of je wel op de voor jou juiste weg zit. Sparren met een onafhankelijk iemand die vanuit zijn persoonlijke kennis en ervaring samen met jou de situatie weet te belichten of te verhelderen. Zakelijk en privé is bij veel zelfstandig ondernemers nauw verweven en ook op dat gebied lopen veel ondernemers rond met vragen of zien ze door het welbekende bos de bomen niet meer.

  Als collega ondernemer, auteur en ervaringsdeskundige bied ik, Aart Hoeven van Wijleggenuit.nl, je de mogelijkheid aan om te sparren over allerlei zaken. Of ik jou verder kan helpen, is niet zeker, maar het is wel de moeite waard om het eens te proberen en samen te bekijken hoever we komen. Ik kan en ga je ook geen gouden bergen beloven en kan niet alles voor je oplossen, maar wil je wel verder op weg helpen vanuit een onafhankelijke, realistische en nuchtere kijk op het ondernemerschap en het leven.

  Ken jij onze spelregels al, maar je hebt een vraag aan de Geldfilosoof en lifefilosoof Aart Hoeven? Stuur vrijblijvend je vraag per Whatsapp via de volgende button. Wil je meer informatie, lees dan verder:

  Even sparren? Klik hier om vraag via Whatsapp te versturen!
  Stuur vrijblijvend je vraag via Whatsapp!
  Verstuur je vraag via WhatsApp

  Voor wie?

  Wij richten ons met sparren op de kleine zelfstandig ondernemer of starter. De zzp’er, vrije beroepsbeoefenaar, eigenaar van een eenmanszaak of vennoot van een kleine Vof.

  Waarover kun je met ons sparren?

  • Je onderneming.
  • Starten van een eigen bedrijf of juist niet.
  • Financiële planning.
  • Sparen & beleggen. ( zie ook boek: Geldfilosoof. Sparen en beleggen)
  • Belastingen. 
  • Pensioen en AOW.
  • Minder werken of eerder met pensioen cq stoppen.
  • Hypotheken, lenen & verzekeringen.
  • Second-Opinion. Hoe kijken wij tegen bepaalde aanbiedingen of adviezen aan?
  • Meer balans in je zakelijke- en privéleven.
  • Leren objectieve keuzes maken. Volgens de ons ontwikkelde OJHA-methode. (gratis E-book)
   

  Wat verstaan wij onder sparren?

  Tijdens een persoonlijk overleg (via videobellen/whatsapp of telefoongesprek) proberen wij er samen met jou achter te komen wat de mogelijke antwoorden en oplossingen kunnen zijn op jouw vragen. Dit kunnen kleine vragen zijn, maar ook complexere zaken kun je met ons bespreken. Wij geven geen adviezen, maar delen n.a.v. dit gesprek ons persoonlijk inzicht, mening en visie. Wij zijn ook geen adviseurs, maar we proberen jou wel in eenvoudige en begrijpelijke taal uit te leggen hoe volgens ons iets in elkaar zit en hoe wij tegen bepaalde zaken aankijken. We proberen jou verder te helpen en zelfredzamer te maken met onze jarenlange ervaring, kennis en visie op allerlei gebieden.

  Hoeveel ervaring heeft geld- en lifefilosoof Aart Hoeven?

  Aart Hoeven (1966) uit Harderwijk is al jaren als zelfstandig ondernemer (sinds 1997) actief in de financiële wereld (o.a. administratiekantoor, financiële planning en andere projecten) en schrijft voor Wijleggenuit.nl boeken en artikelen over geldzaken en andere levensvraagstukken. Ook ontwikkelde hij voor Wijleggenuit de handige en praktische OJHA-methode, die een mooie manier voor mensen kan zijn om tot nog betere en evenwichtigere keuzes te komen in deze soms veeleisende en hectische maatschappij. Aart is fan van de (stoïcijnse) filosofie en vanuit zijn eigen persoonlijke visie en ervaring als partner, zoon, vader van een gezin, ondernemer en betrokken wereldburger wil hij mensen een spiegel voorhouden en in begrijpelijk taal uitleggen hoe volgens hem, dingen in elkaar kunnen zitten. Met de boeken, artikelen, video-verdiepingen en sparsessies wil Aart mensen aan het denken zetten en een bijdrage leveren aan het nog zelfredzamer maken van mensen, jong en oud. Het bereiken van een bepaalde mate van gemoedsrust is volgens Aart één van de sleutels om ons leven als mens een stuk dragelijker en aangenamer te maken.

  Wat zijn de kosten en voorwaarden?

  Om onze dienst sparren financieel toegankelijk en betaalbaar te houden voor de mensen met kleine of meer complexere vragen hebben wij gekozen voor een voordelig instaptarief. Stel eerst vrijblijvend & gratis je vraag per mail. Wij bekijken je vraag en pas als wij denken je verder te kunnen helpen en iets voor je kunnen betekenen en jij gaat akkoord met de voorwaarden van de sparsessie, dan pas ga je betalen voor onze sparsessie! 

  Tarieven online sparsessie ( videobellen via Whatsapp of per telefoon. incl. btw):

  • Starttarief tot 30 minuten sparren € 24,95 incl. btw ( € 20,62 excl. btw)
   Wilt u langer dan 30 minuten met ons sparren:
  • Iedere 15 minuten extra € 12,50 incl. btw ( 10,33 excl. btw)
  • Voor overige dienstverlening zijn andere tarieven van toepassing.

  Hoe werkt het verder?

  Heb jij een vraag of twijfel je ergens over en wil je hier met een onafhankelijk persoon over sparren, dan kan het misschien slim zijn om gebruik te maken van onze dienstverlening. Of het nu een kleine of meer complexere vraag is, misschien kunnen wij je verder helpen. Het werkt als volgt:

  Stuur ons vrijblijvend je vraag per Whatsapp. Klik op volgende button:

  Neem vrijblijvend contact op met de Geldfilosoof!
  Stuur vrijblijvend je vraag via Whatsapp!
  Verstuur je vraag via WhatsApp

  Of

  Mail
  vrijblijvend je vraag, naam en mobiele telefoonnummer naar: pcs@wijleggenuit.nl .

  Hieraan zijn geen kosten verbonden.*

  1. Wij bekijken of we je verder kunnen helpen. Kunnen we je verder helpen, dan bevestigen wij dit per mail.
   Kunnen wij je niet verder helpen, dan hoor je dit uiteraard ook van ons.
  2. Ga jij akkoord met onze voorwaarden, dan plannen wij een sparsessie in.
  3. Voor de  afspraak sturen wij je per mail of whatsapp een betaallink. Je kunt ons veilig betalen met Ideal. Dit gaat via onze provider Mollie.
  4. Indien je betaald hebt, kan de sparsessie plaatsvinden op de afgesproken tijd.
   Dit zal plaatsvinden via (indien beschikbaar) Videobellen van Whatsapp of per telefoon.
  5. Mocht jij na 30 minuten nog de behoefte hebben om verder te sparren? Dan kunnen we de sparsessie (indien de agenda dit toelaat) steeds met 15 minuten verlengen. Achteraf ontvang je per mail een betaallink voor de extra kosten.

   Mail vrijblijvend je vraag naar pcs@wijleggenuit.nl en wie weet kan de Geld- & lifefilosoof Aart Hoeven je verder helpen.
   

  * Wij schrijven je ook automatisch in op onze gratis Nieuws-Alert, zodat wij je op de hoogte houden van onze diensten en ontwikkelingen. Je kunt je natuurlijk altijd uitschrijven voor deze Nieuws-Alert

  Geen behoefte om te sparren? Misschien kan een boek geschreven door Geldfilosoof & Lifefilosoof Aart Hoeven je verder helpen! 

  Stuur vrijblijvend je vraag via Whatsapp!
  Verstuur je vraag via WhatsApp