Ga naar de inhoud

Retour- en teruggave beleid Wijleggenuit.nl (onderdeel van Trenger Dienstverlening Vof) d.d. 28-09-2023

Tenzij anders is overeengekomen is retour- en teruggave beleid alleen van toepassing op fysieke producten die rechtstreeks gekocht zijn en geleverd door: Wijleggenuit.nl en/of Trenger Dienstverlening vof. U (klant) heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Let op: De verzendkosten voor het terugsturen van producten zijn volledig voor rekening van de klant, deze krijg je niet van ons terug betaald. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Het retour zenden van het product is geheel voor uw (klant) eigen risico en rekening. Voor artikelen die gebruikt zijn, mogen wij waardevermindering tot 100% in rekening brengen.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via administratie@wijleggenuit.nl . Uitgesloten voor recht van retour zijn: E-books, digitale producten, video- en audioverdiepingen en (online) sparsessie diensten. Ook zijn uitgesloten voor recht van retour de diensten en producten die zijn geleverd en/of gekocht via andere verkoopkanalen en/of andere bedrijven cq. instellingen ( bijv. bol.com, mijnbestseller.nl en andere derde verkoopkanalen). Zij hanteren hun eigen voorwaarden. 

Stappenplan retour zenden producten:

 1. Meld uw product voor verzoek retourzending aan bij: administratie@wijleggenuit.nl
 2. Vermeld in dit bericht:
  – Type product en naam.
  – Aantal.
  – Aankoopdatum.
  – Bestelnummer (zie aankoopbevestiging).
  – Gebruikersnaam (van “Mijn-Account”).
  – Uw adresgegevens.
  – E-mail adres waarmee u aankoop heeft gedaan.
  – Bankrekeningnummer en tenaamstelling waar wij bedrag op kunnen terugstorten. (moet dezelfde bankrekening zijn als waar u ons mee heeft betaald)
 3. Na ontvangst van uw verzoek retourzending ontvangt u z.s.m. van ons een reactie.
 4. Mochten wij uw retourverzoek goedkeuren, dan ontvangt u van ons hiervan per mail een bevestiging.
 5. Print deze bevestiging uit en voeg deze toe bij het product en in de doos/verpakking van de retourzending.
 6. Stuur het product naar ons terug. (zie adres op deze pagina)
 7. Zodra wij product tijdig, onbeschadigd, ongebruikt en in originele staat hebben ontvangen, zullen wij proberen z.s.m. het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen aan u over te maken. Tenzij anders overeengekomen storten wij bedrag terug op dezelfde rekeningnummer als waarmee u ons betaald heeft.

Let op: De kosten en het risico van de retourzending ligt volledig bij de klant. Om het risico te beperken kunt u ervoor kiezen het product aangetekend te versturen. Bewaar goed uw track & trace van de retourzending.

Om je retourzending op correcte wijze af te handelen is het van belang dat de verpakking van het product in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd is, indien redelijkerwijs mogelijk. Wanneer de verpakking toch geopend of beschadigd is, houden wij ons het recht het geretourneerde product gedeeltelijk of geheel niet te vergoeden. Het risico van eventuele transportschade ligt bij jou als klant, dus zorg ervoor dat het product goed verpakt is voor de retourzending.

Na onze goedkeuring en bevestiging per mail kunt u uw product voor eigen rekening en risico retourneren naar (inclusief print mail van onze goedkeuring verzoek retourzending. Doe deze bij het product in de doos/verpakking):

Wijleggenuit.nl
T.a.v. afdeling Retouren
J.P. Heyelaan 38
3842 CK Harderwijk