Ga naar de inhoud

Over ons

“Onze missie is om mensen te helpen hun mentale kracht te versterken, zodat zij beter bestand zijn tegen de uitdagingen van het leven. Wij geloven dat iedereen het vermogen heeft om mentaal zelfredzamer en sterker te worden en wij willen deze kennis en vaardigheden beschikbaar  maken voor iedereen die ze nodig heeft, want volgens ons is er altijd licht aan het eind van de tunnel”. 

Stap binnen in de wereld van zelfontdekking en wijsheid, waar Lifefilosoof Aart Hoeven (geboren in 1966) je meeneemt op een bijzondere reis. Hij is een moderne denker die fan is van de stoïcijnse filosofie. Aart schrijft voor Wijleggenuit.nl en maakt boeken, video- en audioverdiepingen over dingen waar we allemaal wel eens over nadenken. Hij geeft (gratis) lezingen over hoe hij denkt de mentale zelfredzaamheid van mensen te kunnen versterken. 

Aart praat niet in moeilijke woorden, maar juist heel duidelijk. Hij wil je laten zien hoe dingen in het leven in elkaar zitten. Dat doet hij door te vertellen over zijn eigen ervaringen en wat hij geleerd heeft. En hij stopt niet bij woorden alleen. Aart wil dat je echt gaat nadenken. Dat kan via zijn boeken, online sparsessies, interessante video’s en audioboodschappen. Hij wil je helpen mentaal sterker te worden en jezelf beter te begrijpen, waardoor jij beter kunt dealen met de wereld om je heen.

Maar het draait niet alleen om jou. Aart heeft een missie om de wereld een beetje beter en mooier te maken. In een tijd waarin alles snel gaat en we ons soms zorgen maken, wil hij je laten zien dat je zelf sterk kunt zijn. Hij wil je laten zien dat je zelf kunt bedenken hoe je met dingen omgaat. En dat heeft niet alleen invloed op jou, maar ook op de wereld om je heen.

Bij Lifefilosoof Aart Hoeven gaat het niet om sprookjes en snelle oplossingen. Het gaat om echt zijn, om de wereld te begrijpen zoals die is. Je realiseren dat veranderingen en oplossingen altijd tijd en energie kosten. Hij gelooft in de stoïcijnse manier van denken. Dat betekent dat hij denkt dat oude ideeën ons kunnen helpen. Die ideeën kunnen ons troosten als dingen moeilijk zijn, maar ze houden ons ook met beide benen op de grond.

Dus, stap in deze wereld waar het draait om ontdekken en groeien. Aart en zijn team willen je laten zien dat je sterker bent dan je denkt. Ze willen je laten zien dat het leven soms lastig is, maar dat je er altijd iets moois van kunt maken. Doe mee met de beweging van lifefilosoof Aart Hoeven en zijn passie om mensen te helpen. In ons eentje gaan we de wereld echt niet redden, maar we kunnen wel proberen haar een zetje in de goede richting te geven! 

Onze oplossingen voor het versterken van jouw mentale zelfredzaamheid.