OJHA methode WLU20210908A

Het OJHA principe. Toepasbaar in vele situaties en beslissingsmomenten in uw leven.

Hoe maak je een beslissing die bij jou past? Hoe ga je om met een bepaalde situatie? Hoe reageer je op een confrontatie? Hoe zorg jij ervoor dat je de juiste stappen neemt alvorens te reageren? Hoe voorkom je spijt achteraf van je keuzes?  Word slimmer, wijzer en zelfredzaam met deze OJHA methode en leer stapsgewijs de voor jou juiste beslissing te maken.

We moeten in ons leven vele beslissingen nemen: in ons privé leven, op ons werk of school, tijdens de opvoeding, over onze gezondheid. Keuzes op het gebied van geldzaken en bij het doen van investeringen, of tijdens het kopen van spullen. Als we  discussiëren of een gesprek met iemand hebben, of als we mensen ontmoeten etc. etc. Het leven is een vat vol keuzes. Elk moment van de dag zijn we bewust of onbewust bezig met het maken van deze keuzes. Soms maken we beslissingen waar we achteraf spijt van hebben of waarvan we achteraf beseffen dat we hier niet altijd goed over hebben nagedacht. Vaak laten we ons leiden door de meningen en adviezen van anderen, maar kloppen deze wel? Zijn deze wel altijd goed voor mij? Wat is het belang bij al deze “goed bedoelde” adviezen? Wat iemand anders kiest, hoeft namelijk niet altijd goed voor jou uit te pakken!

Wijleggenuit heeft samen met Aart Hoeven de OJHA methode ontwikkeld. Deze kunt u via onderstaande link downloaden als .PDF bestand.  Artikel bestaat uit 32 pagina’s.