Meteen naar de inhoud
header OJHA methode wijleggenuit 3

Veel mensen hebben last van keuzestress en zijn bang de verkeerde beslissing te nemen.

Hoe maak je een beslissing die bij jou past? Hoe ga je om met een bepaalde situatie? Hoe reageer je op een confrontatie? Hoe zorg jij ervoor dat je de juiste stappen neemt alvorens te reageren? Hoe voorkom je spijt achteraf van je keuzes?  Word slimmer, wijzer en zelfredzaam met deze gratis OJHA methode van Wijleggenuit en leer stapsgewijs de voor jou juiste beslissing te maken. Stop met volgen en wordt zelfredzaam! 

Bestel hier jouw gratis OJHA methode en wordt weer leider i.p.v. lijder van je leven!  

Wat leggen wij uit?

Wijleggenuit heeft een eenvoudige maar effectieve methode ontwikkeld die je kan helpen bij het nemen van beslissingen. Ben jij een twijfelaar? Kun jij moeilijk beslissingen nemen? Heb jij moeite met het accepteren van je keuzes? Vind jij het moeilijk om een mening te vormen? Wil jij weer leider worden van je leven i.p.v. lijder?  Dan kan de OJHA methode de oplossing voor jou zijn. In 3 stappen leren wij jou betere keuzes en beslissingen te nemen. Met de OJHA methode kun je slimmer, wijzer en zelfredzamer worden.  Zo zorg jij ervoor dat je niet meer teveel afhankelijk bent van anderen! Alleen met de juiste kennis kom jij verder……

Wijleggenuit instructeur Aart Hoeven thema geldzaken 1

Wie legt wat uit?

Aart Hoeven (1966) is jouw instructeur, deskundige en geldfilosoof. Aart heeft voor Wijleggenuit deze unieke OJHA methode ontwikkeld.
Uit eigen levenservaring (mens, partner, vader, ondernemer en betrokken wereldburger) en na het bestuderen van diverse (filosofische) boeken en artikelen heeft Aart een werkbare methode ontwikkeld die mensen kunnen helpen bij het maken van betere beslissingen en keuzes. Met de OJHA methode hoopt Aart dat jij zelfredzamer wordt! 

Ik wil met mijn kennis en ervaring jou slimmer en zelfredzamer maken. Bij het schrijven en maken van mijn artikelen is mijn uitgangspunt het volgende citaat van Musonius Rufus (stoïcijns filosoof geb. 20-30 n. Chr) : 

“Filosofie is niets anders dan je verstand gebruiken om uit te zoeken wat juist en gepast is en dit door daden in de praktijk te brengen.”

Door het koppelen van dit filosofische uitgangspunt met mijn ervaring en kennis wil ik jou verder helpen!

Overzicht:

Ontvang gratis de OJHA methode!

  • Naam: OJHA methode 
  • Na de gratis registratie kun je de OJHA methode gratis downloaden als PDF file. Je dient zelf in bezit te zijn van een pdf reader op je device.  
  • Artikelnummer: WLU20210908A
  • Je ontvangt tevens een mail (nieuwsbrief) zodra wij een nieuwe video of artikel publiceren op Wijleggenuit. 
  • Van toepassing zijn onze voorwaarden. Hier te lezen. 
Stuur vrijblijvend je vraag via Whatsapp!
Verstuur je vraag via WhatsApp