OJHA methode WLU20210908A

Het OJHA principe. Toepasbaar in vele situaties en beslissingsmomenten in uw leven.

Hoe maak je een beslissing die bij jou past? Hoe ga je om met een bepaalde situatie? Hoe reageer je op een confrontatie? Hoe zorg jij ervoor dat je de juiste stappen neemt alvorens te reageren? Hoe voorkom je spijt achteraf van je keuzes?  Word slimmer, wijzer en zelfredzaam met deze OJHA methode en leer stapsgewijs de voor jou juiste beslissing te maken.

We moeten in ons leven vele beslissingen nemen: in ons privé leven, op ons werk of school, tijdens de opvoeding, over onze gezondheid. Keuzes op het gebied van geldzaken en bij het doen van investeringen, of tijdens het kopen van spullen. Als we  discussiëren of een gesprek met iemand hebben, of als we mensen ontmoeten etc. etc. Het leven is een vat vol keuzes. Elk moment van de dag zijn we bewust of onbewust bezig met het maken van deze keuzes. Soms maken we beslissingen waar we achteraf spijt van hebben of waarvan we achteraf beseffen dat we hier niet altijd goed over hebben nagedacht. Vaak laten we ons leiden door de meningen en adviezen van anderen, maar kloppen deze wel? Zijn deze wel altijd goed voor mij? Wat is het belang bij al deze “goed bedoelde” adviezen? Wat iemand anders kiest, hoeft namelijk niet altijd goed voor jou uit te pakken!

Wijleggenuit heeft samen met Aart Hoeven de OJHA methode ontwikkeld. Deze kunt u via onderstaande link downloaden als .PDF bestand.  Artikel bestaat uit 32 pagina’s. 

Heb jij iets kunnen leren van dit gratis artikel of heb je nog vragen? 

We hebben dan nog 4 handige tips die je verder kunnen helpen: 

Tip 1: Heb jij vragen over je geldzaken? Stel hier vrijblijvend en zonder aankoopverplichting  je vraag.

Tip 2: Wil jij 20% korting op sparren, e-books of cursussen ontvangen en op de hoogte blijven over geldzaken? 

Tip 3: Hebben de gratis artikelen je geholpen? Dan mag je Aart trakteren op een kopje thee! Super bedankt als je dit doet! 

Tip 4: Weten wanneer we nieuwe artikelen, video’s en downloads publiceren en 20% korting op sparren, e-books en cursussen? 

Dit artikel is gemaakt door: Geldfilosoof Aart Hoeven. 

Op ons platform kunt u informatieve video’s, artikelen, cursussen en hulpmiddelen vinden op allerlei gebieden. Regelmatig publiceren wij nieuwe video’s over bijvoorbeeld: bijles, remedial teaching, belastingen, administratie, geldzaken, senioren, leren budgetteren en nog veel meer interessante onderwerpen voor jong en oud. Samen met onze specialisten weten wij kennis en informatie in duidelijke taal over te brengen, want alleen met de juiste kennis komt u verder! Bedankt voor het vertrouwen in ons en wij zien u graag terug op Wijleggenuit.nl

De artikelen, video’s en informatie op wijleggenuit zijn gebaseerd op onze eigen persoonlijke mening en visie. Wij verkopen geen of bemiddelen zelf niet in producten en diensten. Zo houden wij onze mening  en visie onafhankelijk!  Aan teksten en/of berekeningen kan men geen rechten ontlenen. Wij verstrekken geen adviezen. Alle informatie op onze website, artikelen, video’s  en tips etc. zijn educatief bedoeld. Klant en bezoeker blijft verantwoordelijk voor zijn eigen handelen.