Ga naar de inhoud

 

Nieuwsbrief  en/of video-alert Voorwaarden:

Wijleggenuit.nl  is een onderdeel van: Trenger Dienstverlening VOF
Vestigingsadres: J.P. Heyelaan 38  3842 CK Harderwijk. 

Versie 01-09-2020

Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief/ blog alarm / video-alert/ nieuws-alert, gaat u akkoord met onze voorwaarden welke u hieronder kunt lezen. 

Algemene voorwaarden nieuwsbrief en/of video-alert Wijleggenuit.nl

  1. Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld maar worden alleen gebruikt om u over diensten, informatie, blog-alarm, video-alert, nieuws-alert, nieuws en aanbiedingen van Wijleggenuit.nl. te informeren.
  2. Wijleggenuit.nl. en de door Wijleggenuit.nl. ingeschakelde hulppersonen en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect die voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met deze e-mails en/of nieuwsbrieven en/of blogs en/of video-alarm/ nieuws-alert.. 
  3. Wijleggenuit.nl. kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de upload en e-mailberichten.
  4. Je kan op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door in de nieuwsbrief op de afmeldlink te klikken.
  5. Op alle aanbiedingen, informatie etc. in de e-mails zijn de Algemene Voorwaarden van Wijleggenuit.nl. van kracht.
  6. De afnemer van producten en/of diensten van wijleggenuit.nl gaat akkoord dat wij hen automatisch inschrijven voor de gratis; Video-Alerts, Nieuws-Alert, mail-alerts en overige nieuwsbrieven van Wijleggenuit.nl De afnemer heeft altijd de mogelijkheid om zich uit te schrijven. Indien u als bezoeker gebruik maakt van het stellen van vrijblijvende vragen waarover u met ons wilt sparren, dan gaat u akkoord dat wij u automatisch inschrijven op onze gratis Video-Alert, Nieuws-Alert en/of Mail-Alert. 
  7. Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief en blog-alarm, nieuws-alert en video-alert, gaat u akkoord met onze Voorwaarden. Welke u kunt lezen op: www.wijleggenuit.nl/voorwaarden