Ga naar de inhoud

Lezingen bedrijven en organisaties

Uw leden, medewerkers, collega’s of klanten mentaal sterker dankzij een stoïcijn tussen je oren. 

In het kader van het bevorderen van mentale zelfredzaamheid en het creëren van betekenisvolle momenten in deze sterk gedigitaliseerde wereld stellen wij met plezier een unieke gelegenheid voor: Laten we samen een gezellige en waardevolle dag of avond organiseren waarin we de druk van social-media en smartphones even achter ons laten. Een dag of avond waar interactie, inspiratie en face-to-face verbinding centraal staan.

Met trots presenteren wij “Lifefilosoof: De Stoïcijn Tussen Je Oren” – een boeiende lezing die inzichten biedt om mentale veerkracht te versterken en persoonlijke groei te bevorderen. Een unieke kans om uw team, klanten of leden samen te brengen voor een betekenisvolle ervaring.

Tijdens deze dag of avond hebben uw medewerkers, klanten of leden de kans om niet alleen te luisteren naar een inspirerend verhaal, maar ook om waardevolle kennis op te doen die direct toepasbaar is in het dagelijks leven. Bovendien bieden we de mogelijkheid om per verkocht boek tijdens deze bijeenkomst een stimulans te geven aan uw bedrijf, organisatie of vereniging als dank voor uw deelname. Deelnemers aan deze lezing kunnen na aankoop van ons boek profiteren van een exclusief aanbod: bij aankoop van ons boek ontvangt men een waardebon waarmee men 50% korting krijgt op 1 jaar toegang tot onze waardevolle video- en audio verdiepingen en 50% korting op een uur online sparren met lifefilosoof Aart Hoeven. Een voordeel dat kan oplopen tot € 39,95!*

Laten we samen terugkeren naar de kracht van persoonlijke ontmoetingen en tegelijkertijd uw team, klanten of leden helpen groeien op het gebied van mentale veerkracht. We kijken ernaar uit om samen met u een dag of avond te creëren die zowel gezellig als betekenisvol is. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en hoe we deze avond samen kunnen realiseren, staan wij graag tot uw beschikking.

Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op met lifefilosoof Aart Hoeven: info@wijleggenuit.nl

* Kortingsactie alleen als men tijdens de lezing via Wijleggenuit het boek aankoopt. 

Onze oplossingen voor het versterken van jouw mentale zelfredzaamheid.