Hypotheek extra aflossen of niet

Heb jij vragen over het extra aflossen van je hypotheek of andere geldzaken? 

Wij helpen je verder door: 

Kennismakingsaanbieding € 49,95:

 • Aanbieding loopt t/m 30 juni 2022. Aanbieding beperkt beschikbaar. Op=Op!
 • Tot 30 minuten sparren met geldfilosoof Aart Hoeven.
  ( personal call sessie op afspraak via telefoon of via videocall sessie).
 • 1 jaar online toegang thema Geldzaken. Gedurende je abonnementsperiode toegang tot alle huidige en toekomstige artikelen, video’s en e-books m.b.t. het thema Geldzaken.
 • Tevredenheidsgarantie: Niet tevreden over gesprek met Aart Hoeven? Dan betalen wij je € 30,= terug. Deze garantie is per klant 1 keer te gebruiken.
 • Abonnement stopt automatisch na 1 jaar.
 • Andere kortingsacties zijn niet te combineren met deze kennismakingsaanbieding.

Abonnement thema Geldzaken € 29,95 per jaar:

 • 1 jaar online toegang thema Geldzaken. Gedurende je abonnementsperiode toegang tot alle huidige en toekomstige artikelen, video’s en e-books m.b.t. het thema Geldzaken.
 • Mogelijkheid om tegen betaling te sparren met geldfilosoof Aart Hoeven.
 • Doorlopend abonnement. Abonnement wordt automatisch met 1 jaar verlengd.
 • Automatische incasso.

Bekijk hier gratis deel van de video: Hypotheek extra aflossen of niet? 

Wie is geldfiloof Aart Hoeven? 

Wat leggen wij uit?

Regelmatig publiceren wij nieuwe video’s, artikelen en downloads op financieel gebied voor jong en oud. Je kunt dan denken aan zaken op het gebied van:  belastingen, hypotheken, verzekeringen, budget, privé administratie, leningen, inkomsten, uitgaven, pensioen, AOW, sparen en beleggen etc. In “Jip & Janneke” taal vertellen wij hoe iets werkt en hoe wij tegen bepaalde zaken aankijken. Onafhankelijk en zonder productverkoop of advisering van financiële producten of diensten. Op dit moment (maar dit wordt regelmatig aangevuld) kun je de volgende video’s en artikelen bekijken: 

Voor wie leggen wij uit?

Thema Geldzaken is bedoeld voor jong & oud. Of je nu als 18 jarige op kamers wil of als oudere met pensioen gaat, in dit thema publiceren wij regelmatig nuttige en handige video’s en artikelen op financieel gebied. De onderwerpen die wij bespreken zijn bedoeld voor particulieren. Er worden geen “zakelijke” onderwerpen behandeld en geen dingen die bedoeld zijn voor ondernemers en bedrijven. Heeft u een abonnement afgesloten, dan kunt u ook de nieuwe video’s en artikelen bekijken die wij nog gaan publiceren (die passen binnen het thema Geldzaken). Mocht u na het bekijken van de video’s en artikelen nog willen sparren met onze deskundige? Voor dit thema bieden wij de mogelijkheid aan om tegen betaling te sparren met onze deskundige. Dit noemen wij: Personal Call Service Thema Geldzaken. 

Wijleggenuit instructeur Aart Hoeven thema geldzaken 1

Wie legt wat uit?

Mijn naam is Aart Hoeven (1966)en ik verzorg als geldfilosoof voor Wijleggenuit het thema: Geldzaken.

Waarom ben je begonnen als geldfilosoof?

In 1997 ben ik begonnen als onafhankelijk financieel planner. Ik had destijds als 1 van de eerste in Nederland al snel door dat de meeste financieel adviseurs, tussenpersonen, verzekeraars en banken meer aan hun eigen portemonnee dachten dan aan de belangen van hun klanten.

Ik ben destijds begonnen met het geven van financiële adviezen  zonder te verdienen aan de verkoop en bemiddeling van financiële- en verzekeringsproducten. Dat was volgens mij de enige manier om een eerlijk en onafhankelijk advies te kunnen geven. De belangen van de klant moeten altijd op nummer 1 staan!

Wat zijn je huidige werkzaamheden?

Op dit moment verzorg ik met mijn administratiekantoor in Harderwijk de belastingaangiften voor particulieren. Ook kunnen mensen bij mij terecht als ze vragen hebben over hun administratie en geldzaken. Daarnaast  verzorg ik voor een aantal bedrijven en zzp’ers hun jaarrekening en belastingaangiftes. Als geldfilosoof schrijf ik voor Wijleggenuit artikelen voor het thema: Geldzaken.

Waarom werk je als geldfilosoof voor Wijleggenuit?

Ik kan mij goed vinden in de missie van Wijleggenuit. Ik wil ook met mijn kennis en ervaring mensen wat slimmer en zelfredzamer maken. Mijn ervaring en kennis als ondernemer, vader van 3 kinderen en betrokken burger wil ik inzetten om de mensen verder te helpen.

Hoe omschrijven klanten Aart Hoeven?  

Mijn huidige klanten omschrijven mij als:

 • Betrouwbaar.
 • Onderzoekend.
 • Maakt het voor klanten niet mooier dan dat het is. 
 • Weet ingewikkelde materie in Jip en Janneke taal uit te leggen.
 • Heeft een eigen kijk en visie ontwikkeld op de (financiële) wereld.

Overzicht:

Ontvang video’s en artikelen t.w.v. honderden euro’s.  

 • Naam: Thema Geldzaken
 • Naast de bestaande video’s, downloads en artikelen behorende bij dit thema kunt u gedurende uw abonnementsperiode ook de nieuwe video’s, artikelen en downloads bekijken die wij publiceren en die binnen het thema Geldzaken passen. 
 • Artikelnummer: WLU20210419A
 • Contract duur: 1 jaar. Bij een abonnement van 1 jaar stopt abonnement en toegang tot de video’s en artikelen automatisch. 
  Doorlopend abonnement: Abonnement wordt na 1 jaar tot opzegging automatisch ieder jaar verlengd met 1 jaar tot opzegging door abonnee. Betaling door automatische incasso. Verschuldigde abonnement geld wordt door ons jaarlijks automatisch geïncasseerd. Tarieven kunnen door Wijleggenuit na 1 jaar worden gewijzigd. Bent u het niet eens met deze tariefswijzigingen, dan kunt u abonnement zonder problemen eenzijdig opzeggen.  
 • Optie: mogelijkheid voor sparren met deskundige d.m.v. personal call sessie: ja, tegen bijbetaling. Klik hier voor meer info. 
 • Heeft u gekozen voor een abonnement inclusief  eenmalig 30 min sparren met de geldfilosoof Aart Hoeven, dan zitten de kosten hiervoor in het tarief. Spar sessie zal per telefoon of videocall sessie plaatsvinden. Spar sessie dient binnen de abonnement periode plaats te vinden. Daarna vervalt recht op sparsessie. 
 • U ontvangt een mail zodra wij een nieuwe video of artikel publiceren. 
 • Van toepassing zijn onze voorwaarden. Hier te lezen. Op dit product is geen herroepingsrecht van toepassing. Wijleggenuit beslist welke video’s en artikelen er binnen dit thema passen. Hieraan kan men geen rechten ontlenen.