Ebooks en Boeken

Regelmatig publiceren wij hier diverse e-books en boeken van geldfilosoof Aart Hoeven. Wil je op de hoogte blijven wanneer wij een ebook of boek uitgeven en in aanmerking komen voor 20% korting? Meld je aan voor onze Nieuws-Alert (klik hier om je aan te melden).  

Product gekocht? Je dient in te loggen om product te kunnen bekijken. Gratis producten kun je zonder inloggen bekijken. 

Op dit moment werk ik hard aan mijn e-book met de titel: Wat doe ik met mijn geld? Sparen, beleggen of……..? Hoe kom jij tot een goede keuze? In dit boek vertel ik vanuit mijn visie en ervaringen hoe ik tegen de beleggingswereld, producten en diensten aankijk. Ik wil jou met dit boek leren nadenken en zelfredzamer maken op het gebied van sparen en beleggen. In het boek ga ik dieper in op de in ons gratis artikel beschreven onderdelen (bekijk hier gratis artikel). Wil jij weten wanneer dit boek klaar is en 20% korting krijgen voor dit E-book? Schrijf je dan gratis in op onze “Nieuws-Alert” . Zodra ik het boek publiceer, krijg je een mailtje van mij inclusief 20% korting op de aanschaf van het e-book ( uiteraard zonder aankoopverplichting).

Schrijf je hier in voor onze gratis Nieuws-Alert en ontvang 20% korting op e-books. 

Leer betere keuzes maken:

Leer accepteren, slimme en beter keuzes te maken in je leven. WLU20210908A. OJHA methode.

Wie is geldfilosoof Aart Hoeven?

 

Bekijk hier de video van geldfilosoof Aart Hoeven. 

Wil je weten hoe wij je op de hoogte houden over nieuwe artikelen m.b.t. thema Geldzaken?:

We hebben 4 oplossingen die je verder helpen.

Hebben de (gratis)artikelen je verder geholpen en waardeer jij het werk van geldfilosoof Aart Hoeven?

Als de gratis tips van de geldfilosoof Aart Hoeven je verder hebben geholpen, mag je hem vrijblijvend trakteren op een kopje thee! Super bedankt als je dit doet!