Ga naar de inhoud

Boeken en eBooks

Ontdek “Lifefilosoof: De Stoïcijn Tussen Je Oren” – jouw kompas voor het versterken van je mentale zelfredzaamheid dat kan zorgen voor meer rust en balans in  jouw leven!

Is dit weer één van die vele zelfhulpboeken over een gelukkig en happy leven?

Ik zal maar direct met de deur in huis vallen. Als jij streeft naar een constant geluksgevoel en een zoektocht naar alleen maar positieve gedachten, koop dit boek dan niet. Bij een stoïcijnse mindset is het doel niet je altijd happy en positief voelen, maar een streven naar meer gemoedsrust en psychische weerbaarheid in deze onzekere en chaotische wereld vol (media)prikkels. We leven in een maatschappij waar de prestatiedruk hoog is en men het gevoel heeft altijd aan te staan. De mogelijkheden lijken vaak onbeperkt, maar dat maakt het kiezen er niet makkelijker op. Je continu gelukkig en positief voelen is volgens de stoïcijnen niet haalbaar. Wij maken geen valse beloftes dat jij je na het lezen van dit boek je altijd happy zult voelen, maar dat de kans groot is dat jij beter kunt dealen met jouw mentale zelfredzaamheid in deze hectische en chaotische wereld.

De Stoa (ontstaan 300 v. Chr) wordt vaak als inspiratiebron gebruikt in de huidige psychologie. Vroeger waren er geen psychologen en ging men bij mentale klachten praten met een filosoof. Hier zochten mensen naar meer rust en balans tussen de “oren”. Toen had men ook last van mentale onrust en was de wereld ook chaotisch. Het is echt een ‘doen’ filosofie met praktische en doelgerichte denkwijzen en methodes die er voor kunnen zorgen dat jij meer grip krijgt over je eigen (emotionele) leven en gedachten.

Geloof niet dat je na 1 keer lezen van dit boek de oplossing voor jouw problemen hebt gevonden. Volgens de stoïcijnse filosofie ligt de oplossing in het volhouden van deze eeuwenoude en beproefde denk- en leefwijze. Net als vele anderen heb ik  in de praktijk (privé en zakelijk) veel voordeel uit deze praktische denk- en leefwijze weten te halen. Ik wil dit met je delen en je de eerste stappen laten zetten naar een stukje gemoedsrust in deze toch wel mooie wereld!

Ons boek vormt het fundament, maar is niet het hele gebouw. Verwacht geen snelle oplossingen, maar wel effectieve instrumenten. Zoals ik, lifefilosoof Aart Hoeven, hebben velen baat gehad bij deze aanpak in hun dagelijks leven. Nu reik ik het jou aan, zodat ook jij stappen kunt zetten richting een leven met meer rust en balans.

En dat is nog niet alles! Ons boek is slechts het begin. Het wordt aangevuld met praktische diensten zoals leerzame video- en audio verdiepingen en online sparsessies om de leerervaring te versterken en te verankeren in het dagelijks leven. Dit is een complete oplossing, ontworpen om jou langdurig te ondersteunen op je reis naar meer mentale zelfredzaamheid.

Waarom nog aarzelen? Ook jij kunt leren beter te dealen met de wereld om je heen. Jouw reis begint hier en nu. Mentale zelfredzaamheid is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen, dus niet twijfelen, gewoon doen. Omarm de kracht van die stoïcijn tussen je oren! 

Tip: “Profiteer nu van een exclusief aanbod: bestel een geprint boek via onze website Wijleggenuit.nl en ontvang een unieke kans om onze diensten en producten te ontdekken! Bij aankoop ontvang je een bon waarmee je 50% korting krijgt op 1 jaar toegang tot onze waardevolle video- en audio verdiepingen en 50% korting op een uur online sparren met lifefilosoof Aart Hoeven. Dit voordeel, ter waarde van €39,95 is geldig gedurende 1 jaar na aankoop van het boek. Mis deze kans niet om op een voordelige manier kennis te maken met onze inspirerende diensten en producten die je helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling.”

Bekijk hieronder onze boeken en eBooks. 

Boek bekijken? Klik op afbeelding
eBook bekijken? Klik op afbeelding!

Onze oplossingen voor het versterken van jouw mentale zelfredzaamheid.