In september 2022 hopen wij ons eerste boek uit te geven.

Titel: Geldfilosoof en een andere kijk op sparen & beleggen.

Overal om je heen hoor je: “Je moet wel gek zijn als je niet gaat beleggen! Sparen is ouderwets en door de inflatie wordt je geld alleen maar minder waard. Jij wilt toch ook niet de boot missen?”  

Soms krijg je het gevoel dat anderen het beter weten. Je wordt vaak bestookt met allerlei “goed” bedoelde tips en adviezen. Het lijkt wel of anderen slimmer zijn en ze geven je het gevoel dat het allemaal beter moet kunnen. 


We worden bestookt door allerlei goed bedoelde adviezen van familie, vrienden, collega's en (zogenaamde) beleggingsspecialisten. Mensen vertellen met trots hoeveel ze hebben verdiend aan bijv. aandelen, onroerend goed of cryptovaluta en praten constant over de winsten die je kunt behalen. Kloppen deze verhalen eigenlijk wel? Waarom geven al die mensen hun "goedbedoelde” adviezen? Is beleggen wel echt iets voor mij? Wat zijn de risico's? Wie kun je nu echt vertrouwen? Jij blijft zitten met vele vragen en twijfels, waardoor keuzes maken moeilijker wordt. Met als gevolg: mensen steken hun kop in het zand, volgen vaak de massa en doen iets zonder te weten wat de echte risico's en gevolgen kunnen zijn. Geldfilosoof Aart Hoeven wil met dit boek jou weer leren nadenken en zelfredzamer maken als het gaat over sparen, beleggen, investeren en je financiële leven. Inzicht krijgen hoe jij tot betere keuzes kunt komen. Geen loze beloftes, tips of adviezen waarin je moet beleggen en hoe je snel rijk kunt worden. In begrijpelijke taal legt Aart uit waar jij op moet letten en wat bijv. de valkuilen zijn in de beleggingswereld en haar producten, waarbij jouw persoonlijke belangen, wensen en behoeftes centraal staan.  

Geldfilosoof & lifefilosoof Aart Hoeven (1966) is al jaren actief in de financiële wereld en schrijft voor Wijleggenuit.nl artikelen over geldzaken. Vanuit zijn eigen ervaring en visie wil Aart mensen een spiegel voorhouden en in begrijpelijk taal uitleggen hoe dingen in elkaar zitten. Met de boeken, cursussen en artikelen wil Aart mensen aan het denken zetten en zelfredzamer maken.  

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze gratis nieuws-alert. Je ontvangt dan een bericht als wij boek uitgeven.

 

Zie voorwaarden onder preview voorkant boek.

Preview voorkant boek.

 

Nieuwsbrief  en/of video-alert Voorwaarden:

Wijleggenuit.nl  is een onderdeel van: Trenger Dienstverlening VOF
Vestigingsadres: J.P. Heyelaan 38  3842 CK Harderwijk. 

Versie 01-09-2020

Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief/ blog alarm / video-alert, gaat u akkoord met onze voorwaarden welke u hieronder kunt lezen. 

Algemene voorwaarden nieuwsbrief en/of video-alert Wijleggenuit.nl

  1. Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld maar worden alleen gebruikt om u over diensten, informatie, blog-alarm, video-alert, nieuws en aanbiedingen van Wijleggenuit.nl. te informeren.2. Wijleggenuit.nl. en de door Wijleggenuit.nl. ingeschakelde hulppersonen en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect die voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met deze e-mails en/of nieuwsbrieven en/of blogs en/of video-alarm.3. Wijleggenuit.nl. kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de upload en e-mailberichten.4. Je kan op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door in de nieuwsbrief op de afmeldlink te klikken.5. Op alle aanbiedingen, informatie etc. in de e-mails zijn de Algemene Voorwaarden van Wijleggenuit.nl. van kracht.
  2. Door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief en blog-alarm en video-alert, gaat u akkoord met onze Voorwaarden.
    Welke u kunt lezen op: www.wijleggenuit.nl/voorwaarden