Wie is geldfilosoof Aart Hoeven

Mijn naam is Aart Hoeven (1966) en ik verzorg als geldfilosoof voor Wijleggenuit het thema: Geldzaken.

In het kort:

Als geldfilosoof wil ik:

  1. Vanuit mijn eigen kennis en ervaring dingen over geldzaken uitleggen in begrijpelijke taal. 
  2. Met de artikelen die ik als geldfilosoof maak, wil ik mensen aan het denken zetten op het gebied van hun geldzaken. 

 

Waarom ben je begonnen als geldfilosoof?

In 1997 ben ik begonnen als onafhankelijk financieel planner. Ik had destijds als 1 van de eerste in Nederland al snel door dat de meeste financieel adviseurs, tussenpersonen, verzekeraars en banken meer aan hun eigen portemonnee dachten dan aan de belangen van hun klanten.

Ik ben destijds begonnen met het geven van financiële adviezen  zonder te verdienen aan de verkoop en bemiddeling van financiële- en verzekeringsproducten. Dat was volgens mij de enige manier om een eerlijk en onafhankelijk advies te kunnen geven. De belangen van de klant moeten altijd op nummer 1 staan!

Wat zijn je huidige werkzaamheden?

Op dit moment verzorg ik met mijn administratiekantoor in Harderwijk de belastingaangiften voor particulieren. Ook kunnen mensen bij mij terecht als ze vragen hebben over hun administratie en geldzaken. Daarnaast  verzorg ik voor een aantal bedrijven en zzp’ers hun jaarrekening en belastingaangiftes. Als geldfilosoof schrijf ik voor Wijleggenuit artikelen voor het thema: Geldzaken.

Waarom werk je als geldfilosoof voor Wijleggenuit?

Ik kan mij goed vinden in de missie van Wijleggenuit. Ik wil ook met mijn kennis en ervaring mensen wat slimmer en zelfredzamer maken. Mijn ervaring en kennis als ondernemer, vader van 3 kinderen en betrokken burger wil ik inzetten om de mensen verder te helpen.

Wil jij sparren met geldfilosoof Aart Hoeven over jouw geldzaken?

Tip 1: Heb jij vragen over je geldzaken? Stel hier vrijblijvend en zonder aankoopverplichting  je vraag.

Tip 2: Wil jij 20% korting op sparren, e-books of cursussen ontvangen en op de hoogte blijven over geldzaken? 

Tip 3: Hebben de gratis artikelen je geholpen? Dan mag je Aart trakteren op een kopje thee! Super bedankt als je dit doet! 

Tip 4: Weten wanneer we nieuwe artikelen, video’s en downloads publiceren en 20% korting op sparren, e-books en cursussen? 

Geef een antwoord